Banankage med lækker smag

//Banankage med lækker smag

Banankage med lækker smag

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Banankage er en klassiker, men den kan laves på mange måder. Nogle bager den blot med banan og overtrækker den derefter med chokolade, mens andre også kommer små chokoladestykker i selve dejen. Den klassiske kage forbliver lækker, frisk og blød i flere dage, da den er bagt på banan. 

Server banankage for dine gæster 

Når du får gæster til eftermiddags- eller aftenkaffe, så er det oplagt at servere en lækker banankage. Den er en sikker vinder, som stort set alle kan lide. Server den med smeltet chokolade oven eller hvis det er til børn med lidt nutella til. Du kan også pynte den med lidt frisk banan eller revet chokolade. Det er op til dig, hvad du synes er mest lækkert!

Banankage og eftermiddagshygge 

Skal du hygge med børnene i ferien eller i weekenden, er det altid super hyggeligt at bage kage. Der findes et væld af kager, som I kan bage. Men en nem og lækker kage er helt klart banankage. Den kan de fleste børn lide, og den indeholder få ingredienser. Derfor er den hurtig og nem at lære dine børn at lave.

Opskrift på kage med banan og chokolade

Hvor finder du en god opskrift på banankage? Du kan finde mange websites med opskrifter og især når du søger efter banankage, kommer der utrolig mange resultater frem på Google. En af disse sider er Alletiders Kogebog. Her finder du f.eks. en virkelig god opskrift på banankage med chokoladestykker. Opskriften er nem at følge, og alt du skal bruge er:

– Smør

– Banan

– Mørk chokolade

– Æg

– Sukker

– Vanillesukker

– Hvedemel

– Bagepulver

Så frem med bageredskaberne og få tændt op i ovnen. Du har en super lækker kage på knap 45 minutter! 

Drømmer du om en helt anden type kage med banan? Så kan du søge rundt på Alletiders Kogebog. Her finder du nemlig mere 100 forskellige opskrifter på banankage. 

By | 2019-07-26T15:08:54+00:00 July 26th, 2019|banankage|Comments Off on Banankage med lækker smag

About the Author: