Beskyt din nye iPhone med et iPhone cover

10 July 2018
Astrid Pedersen
Beskyt din nye iPhone med et iPhone cover

Leder du efter et iPhone cover til din nye iPhone X, iPhone 8, iPhone8 plus, iPhone 7, iPhone 7 plus, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 5 eller iPhoneS – så kan du med fordel tage et kig hos lux-case.dk. Lux-case.dk er blandt de største online forhandlere af mobil udstyr, og har Danmarks største udvalg af billige covers til iPhone. Ud over mobil covers forhandler lux-case.dk udstyr og tilbehør til mobile enheder – smart phones, lap tops og tablets – så som etuier, armbånd, punge og poser, beskyttelsesfilm, biltilbehør, bilholdere, bilopladere, standere & holdere, opladere, høretelefoner, mini-højtalere, cykelholdere, kabler og power banks. Du kan, med andre ord, finde alt det tilbehør, du har brug for, til din iPhone.

Beskyt din iPhone med et solidt iPhone cover fra lux-case.dk

De nye iPhones er de rene vidundere af moderne teknologi – som de fleste produkter fra Apple. Dertil kommer, at din nye iPhone både er smuk og dyr, og derfor vil du gerne passe godt på den. Det er så ærgerligt, når en skinnende blank iPhone pludselig bliver skæmmet af ridser, skrammer og splinter i skærmen. Derfor kan det på det varmeste anbefales at lægge vejen forbi lux-case.dk – her kan du, formedelst få hundrede kroner, erhverve et iPhone cover, som kan beskytte din lækre smart phone imod fald på hårdt underlag, og dermed spare dig for en dyr og tidkrævende reparation.

iPhone cover og beskyttelsesfilm – den optimale kombi

Hvis du samtidig ønsker at bevare skærmen på din nye iPhone intakt så længe som muligt, kan det ydermere anbefales, at du supplerer dit iPhone cover med beskyttelsesfilm, som monteres på displayet. På den måde sikrer du, at den lækre og følsomme skærm ikke bliver ridset, selv om den ligger i din taske.

Se hele udvalget af mobil tilbehør og udstyr til iPhone og andre produkter fra Apple på https://lux-case.dk/apple.html 

Flere Nyheder