En grundig og effektiv gulvslibning giver dit trægulv en chance mere

02 July 2018
Astrid Pedersen
En grundig og effektiv gulvslibning giver dit trægulv en chance mere

Et trægulv, som har modtaget vedligeholdende og beskyttende pleje i hele sin levetid, er en af de smukkeste typer gulv, du kan have. Samtidig egner træ sig fortrinligt som gulvbelægning, idet træværk på én og samme tid er holdbart, isolerende, og behageligt at betræde. Uanset om dit originale trægulv består af klassisk sildebens parket, massive skibsplanker eller smukt ludbehandlet bøge- fyrre- eller egetræ, er det et stort aktiv for dit hjem. Og skulle der være opstået misfarvninger og ridser som følge af dagligt slid, er der stadig ingen grund til at udskifte det kønne træværk.

Giv dit originale trægulv nyt liv med en effektiv gulvslibning

Det er nemlig slet ikke sikkert, at dit trægulv har lidt så stor skade, at en udskiftning kan retfærdiggøres. Det kan måske virke fristende at rykke de grimme og snavsede planker, brædder eller parketter op og erstatte dem med et moderne beton gulv, eller et nyt trægulv. Men du bør tænke dig om to gange. For det første er det dyrt at udskifte sit trægulv, især hvis man ønsker sig et nyt trægulv i høj kvalitet. Og et gulv i laminat eller et støbt betongulv vil aldrig kunne måle sig med et originalt trægulv, som passer perfekt til din bolig.

For det andet er det slet ikke sikkert, at du behøver at udskifte dit gulv. Hvis misfarvninger, som for eksempel kan stamme fra spildte væsker eller solfalming, primært sidder i overfladen, og gulvet ikke er direkte præget af dybe skader (eksempelvis vandskader eller svamp), er der stor sandsynlighed for, at du kan genskabe træværkets glød og charme med en grundig gulvslibning og en effektiv efterbehandling.

Få tilbud på billig gulvafslibning

En gulvafslibning er langt billigere end at få udskiftet hele gulvet – selv hvis du vælger en professionel fagmand til opgaven. Hos Gulvkanonen kan du finde en dygtig og erfaren gulvmand – læs mere på gulvkanonen.dk

Flere Nyheder