En klassiker til aftensmad

23 November 2018
Maria Laugesen
En klassiker til aftensmad

Mangler du en god klassiker til aftensmaden? Hvorfor så ikke give dig i kast med en skøn omgang kylling i karry. Retten er en sikker vinder hos folk i alle aldre – lige fra bedsteforældrene til de helt små. Du kan nemt variere smag og intensitet, så det passer til alle og enhver. Kylling i karry gør sig fantastisk på en kølig efterårs- eller vinterdag, hvor du skal bruge en masse varme og smag til at varme dig op efter en dag i kulden. Men den er lige så herlig på en sommerdag, hvor den giver friskhed og pynter så fint med sit farverige udtryk. Brug den nemme, hurtige og velsmagende ret til en hverdagsaften eller lav en helt særlig version til en speciel anledning. 

Hos dk-kogebogen.dk kan du finde masser af inspiration til din kylling i karry. Her er en lang række forskellige varianter og udgaver, så du kan frit vælge lige den, der passer bedst til dig og din smag. Skal den være den kraftige, stærke udgave, der får det til at brænde på tungen og gør dig varm i hele kroppen? Eller er du mere til den bløde, milde og cremede version? Foretrækker du den fantastiske indiske karry, eller er du måske mere til thailændernes herlige fusion af citrus, karry og kokos? Der er frit valg på alle hylder, og du kan helt sikkert finde noget, der glæder dine (og måske gæsternes) smagsløg.

Du kan selvfølgelig også nemt tilpasse tilbehøret efter humør og smag. Der er klassikeren med ris, eller måske er du en fan af det indiske naan? Er du til det grønne, lette køkken, så kan du nemt finde opskrifter med masser af grøntsager. Find din favoritopskrift på kylling i karry på dk-kogebogen i dag og se, hvor nemt det kan blive at lave sund og lækker mad i hverdagen. 

Flere Nyheder