En smart kantineløsning

19 July 2020
Lykke Holzmann Søby

Frokostpauser skal være en mulighed for medarbejderne at tilbringe tid med deres kolleger og tage en velfortjent pause, hvor de kan tale om andet end blot arbejdsrelaterede emner. De fleste virksomheder ønsker at give deres medarbejdere mulighed for at slappe af og nyde sund mad af god kvalitet til overkommelige priser. Det giver bedre effektivitet når man lige har haft 30 minutters pause væk fra skrivebordet.

Vælg den smarte løsning

Kantineløsninger er den traditionelle måde at gøre det på, og det er noget som de fleste medarbejdere er rigtig glade for. De vil gerne spare tid og penge og undgå besværet med at stå tidligt op og smøre madpakker hjemmefra. Det er dejligt med et varmt måltid, lækker mad midt på dagen.

Spis bedre og spar mere

En god kantineløsning kan levere mad fra byens bedste restauranter til dit kontor eller kan selv lave maden på din virksomhed, hvis I har faciliteterne til dette. Der er forskellige betalingsmuligheder. Enten kan medarbejderne betale et månedligt gebyr til en overkommelig pris for både store og små virksomheder.

Hvad vil du bruge pladsen til?

I de fleste større byer skyder ejendomspriserne op. At have en kantine kan nemt bruge en hel etage i din kontorbygning. Med du kan spare en masse unødvendige udgifter, da der ikke er behov for køkken, hvis maden kommer udefra. Brug i stedet plads til ekstra kontorer!

Reducer mængden af madaffald

Gør det ondt i dit hjerte hver gang du ser skraldespande der er fulde af mad? Desværre er det en regelmæssig begivenhed i mange kantiner, når medarbejderne af en eller anden grund ikke spiser op. Det er ikke godt for nogen. Med en kantineløsning, kan maden serveres i portionstørrelser, så medarbejderne får lige præcis det de kan spise og ikke mere. Der er mange ting man kan gøre med en god og moderne kantineløsning i Aalborg.

Flere Nyheder