Få mere for pengene med en dygtig maler

13 July 2019
Astrid Pedersen
Få mere for pengene med en dygtig maler

Skal huset eller lejligheden sættes i stand fra top til tå – og skal resultatet holde i mange år – vælger du højst sandsynligt professionelle håndværkere til at foretage de mest krævende opgaver. Det er forbudt ved lov selv at udføre vvs eller elektriker arbejde, så her har du ikke noget valg: Du skal anvende autoriserede personer.

Og selv om du muligvis med lidt snilde kunne udføre opgaver så som opsætning af fliser i badeværelset eller tilskæring af diverse træværk (for eksempel lister eller rammer), vælger du nok alligevel en dygtig og erfaren tømrer, snedker eller murer til at varetage dette arbejde. Så hvorfor gå på kompromis med kvaliteten, når det handler om malerarbejde?

Kan jeg ikke selv male min bolig?

Du kan selvfølgelig vælge at kaste dig ud i malerarbejdet på egen hånd. Det er der mange mennesker, som vælger at gøre, ud fra devisen, at så sparer de penge. Men i realiteten er besparelsen ikke særligt stor, hvis man regner de reelle udgifter – her under tidsforbruget – ved selv at male sammen. Og med en professionel maler eller et malerfirma er du garanteret et stykke kvalitets arbejde i en kaliber, som du ikke selv ville kunne levere.

Hvorfor skal jeg overlade malerarbejdet til et malerfirma?

Når du vælger at hyre en professionel maler, eller alliere dig med et malerfirma, slipper du for en masse bøvl og besvær. Du skal ikke selv ud i byggemarkeder og købe materialer så som maling, primer, malertape, afdæknings pap og plast, spartelmasse og hvad der ellers skal bruges i forbindelse med maling af hus eller lejlighed. Du slipper for at anskaffe dyre pensler, ruller, bakker, spande og spartler, som risikerer at stå og samle støv i kælderen i mange år. Og så får du et stykke malerarbejde, som du kan have glæde af i lang tid fremover.

Kontakt Malerkanonen.dk for et godt tilbud.

Flere Nyheder