Formindsk din allergi med god ventilation

16 September 2021
Steffen Hansen

Som allergiker kan sommeren være en hård periode at komme igennem, der er pollen i luften, øjnene hæver op, og snottet hober sig op i næsen. Men hvordan kan du modarbejde din pollenallergi uden at fylde dig selv med medicin? Det kommer vi ind på i dette indlæg, så du kan få en god sommer.

Undgå åbne vinduer om dagen

Det første og det bedste råd til pollenallergikere er, at man skal undgå at have sine vinduer åbne om dagen. Det er om dagen pollen bevæger sig mest gennem luften, da blomsterne er åbne, og pollen får frit spil til at følge med på vindens rejse. Derfor skal man så vidt muligt undgå at åbner vinduerne om dagen, og sørge for blot at lufte ud om aftenen.

Installer en god ventilation

Bor du i din egen bolig, som du ejer, så kan det være en god idé at investere i en god ventilation. Med en god ventilation kan du få filtreret luften, så pollen bliver filtreret ud af den, og du ikke skal døje med allergien. Hvis du ønsker en ventilation, som kan filtrere luften, så er det vigtigt, at du vælger en ventilation hvor der er filter indbygget.

Ved du ikke hvor du kan få dette fra, så kan du gå ind på https://www.billigfilter.dk/, hvor de er eksperter i filtre.

Undgå at klø dig i øjnene

Selvom det er fristende, så skal du så vidt muligt undgå at klø dig i øjnene. Når du klør dig i øjnene, så gnider du pollen ind i dem, og modarbejder derfor det, som du ønsker at komme af med. Du kan også være uheldig, at der sidder mere pollen på dine fingre, og derfor forværrer det endnu mere ved at give efter og klø i dine øjne. Det bedste du kan gøre, hvis dine øjne klør, er at tage en allergipille eller bruge dråber lavet til formålet.

Flere Nyheder