Giv medarbejderne faglig tyngde med Excel kurser

21 September 2019
Astrid Pedersen
Giv medarbejderne faglig tyngde med Excel kurser

Bruger dine medarbejdere Microsoft Excel i forbindelse med deres daglige opgaver? Hvis din arbejdsplads er baseret på kontor arbejde, er svaret med største sandsynlighed ja. Microsoft Excel er blandt de applikationer i Microsoft Office pakken, som er allermest anvendt – sammen med Microsoft Word og Microsoft Outlook.

Det særdeles alsidige program anvendes til rigtig mange forskellige formål, på varierende niveauer, og på tværs af afdelinger og fagområder. Nogle medarbejdere kan nøjes med at anvende de allermest basale og enkle regnearks funktioner, mens andre er mere avancerede. Microsoft Excel kan for eksempel bruges i relation til opbygning af præsentationer, i hvilke store tal og data mængder skal organiseres og fremlægges på en spiselig og overskuelig måde.

Således kan man med Microsoft Excel skabe et hurtigt og præcist overblik over ellers vanskeligt overskuelig information.

Gør medarbejderne skarpere med det helt rigtige Microsoft Excel kursus

Da der er stor forskel på tyngden og niveauet af Microsoft Excels anvendelse rundt omkring, er det klart, at der også skal være forskel på de kurser, som udbydes. Fælles for alle Microsoft Excel kurser, som udbydes vi 4D, er, at de retter sig specifikt mod de mest almindelige anvendelser. Samtidig vil dine medarbejdere på et Microsoft Excel kursus hos 4D kunne få vejledning i forhold til opsætning af Microsoft Excel, således at applikationen passer til deres individuelle behov, og tilpasning af funktioner i det fleksible program.

Med Microsoft Excel kan du for eksempel integrere med database systemer, og foretage data manipulation, sortering og lignende direkte i dit regneark, for eksempel ved anvendelse af SQL. Der findes mange andre integrationer, og metoder til opsætning og tilrettelæggelse af workflows, som kan gøre hverdagen lettere og – frem for alt – mere effektiv for medarbejderne i din virksomhed. D

er er, med andre ord, al mulig god grund til at forkæle medarbejderne med et kompetencegivende Microsoft Excel kursus. Læs mere på https://www.4d.dk/kurser/office/excel 

Flere Nyheder