Hvad gør du, hvis du har smækket dig ude?

02 September 2021
Steffen Hansen

Kender du det; du kommer hjem fra en god aften i byen, du har måske fået en smule indenbords, og nu er det tid at sove den ud, men du har enten glemt eller tabt din nøgle, og nu kan du ikke komme ind?

Det sker for flere end man lige skulle tro. Det kan også være at man bare lige skulle ned med skraldet, og så har fået smækket sig ude? I denne artikel vil vi komme med et par gode råd til hvad du kan gøre for at forebygge situationen, og hvad du skal hvis uheldet er ude.

Giv en ekstranøgle til en nabo eller et familiemedlem

Skulle det ske at du kommer til at smække dig ude, så er det bedste du kan gøre, at give en ekstra nøgle til en af dine naboer. Hvis du ikke kender dine naboer, eller helt stoler på dem, så giv i stedet nøglen til en ven eller et familiemedlem, som kan komme med nøglen, hvis uheldet skulle være ude. På den måde har du altid en mulighed for at komme ind, hvis du skulle komme til at låse dig selv ude.

Ring til en låsesmed

Hvis du ikke har nogen ekstranøgler og du alligevel skulle komme til at smække dig selv ude, så er den eneste udvej at bryde døren op, eller ringe til en låsesmed. Begge løsninger kan koste en del penge, men det er nu bedre at få døren åbnet ordentligt, uden at smadre den. Nogle låsesmed har døgnvagt, så hvis du f.eks. bor i Varde, og får låst dig ude, kan du gå ind på Google og søge på: låsesmed døgnvagt i Varde, og så sender de en ud der kan låse dig ind.  Du bør dog være opmærksom på, at en låsesmed er dyrere at få ud, hvis det er midt om natten.

Flere Nyheder