Invisalign – effektiv tandretning for voksne

28 April 2021
Astrid Pedersen

Hvis du som barn eller teenager har prøvet at få rettet dine tænde ved hjælp af fast monterede tandbøjle i metal er du helt sikkert ikke den store fan af tandretning.

Det er de færreste som tænker tilbage på de måneder eller år de var tvunget til at gå med de såkaldte ”togskinner” som både var grimme at se på og ubehagelige at være iført. Metalbøjlerne samlede madrester og man fik derved øget sin risiko for at udvikle huller i tænderne eller betændelse i tandkødet. Samtidig var det temmelig ulækkert, og mange børn og unge med fast bøjle døjede konstant med dårlig ånde.

Derfor kvier du dig sikkert ved tanken om at skulle have rettet dine tænder. Men du kan være ganske rolig. En tandretning anno 2021 er en langt mere diskret og komfortabel affære. Du vil med en Invisalign tandretning kunne få flotte og regelmæssige tænder på ny i løbet af et halvt til halvandet år. Og det helt uden at andre kan se at du er i gang med at få rettet tænder.

Invisalign – tandretning med usynlige tandskinner

Invisalign baserer sig nemlig på moderne digital teknologi. Nu om stunder er det muligt at producere lette, tynde tandskinner ved hjælp af computergenererede billeder og en 3D printer. Disse skinner fremstilles specielt til din mund og er således baseret på en scanning eller et aftryk af dit tandsæt.

De fine Invisalign skinner, som er 100% transparente og sidder helt tæt til dine tænder, vil gradvis skubbe bisserne på plads så at du i løbet af før nævnte halve til halvandet år får dit smukke smil tilbage. Du kan tage Invisalign skinnerne ud når du skal børste tænder eller spise, og dermed bevare din gode mundhygiejne.

Du kan altid få et tid til en indledende konsultation med en gratis forundersøgelse hos You Smile I Smile – læs mere på yousmileismile.dk

Flere Nyheder