Inviter dit sportshold med på træningslejr

24 August 2018
Astrid Pedersen
Inviter dit sportshold med på træningslejr

Som klub eller trænings hold inden for sportsgrene så som svømning, tennis eller fodbold, kan det være en god idé med jævne mellemrum at rive en uge ud af kalenderen, hvor fokus ligger 100% på træning. Ved at koncentrere sig om sin sportsgren og sit samspil, opbygges såvel teknik som kondition, holdånd og selvtillid. Det er altid sjovt og opbyggeligt, når man får lov at dyrke sin sportsgren uden distraherende momenter og forstyrrelser – også selv om man ikke er elite atlet eller professionel sportsudøver.

Tag svømmeholdet med på træningslejr

Det kan godt være vanskeligt at få lejlighed til at træne koncentreret mange timer dagligt, hvis man dyrker en sport som svømning. Svømning kræver, at der er baner til rådighed – og hvis der kun er et begrænset antal baner i den lokale svømmehal, kan man ikke forvente at få lov at allokere disse i mange dage ad gangen. Derfor kan det være en god idé at booke et ophold på en træningslejr, hvor der er mulighed for, at I kan dedikere flere timer dagligt til svømmetræning.

YAK Sport tilbyder ophold på lækre hoteller i Kroatien, Tyrkiet eller Portugal til svømmehold, som ønsker at forbedre deres teknik. Opholdet er all inclusive – der er sørget for alt, så holdmedlemmerne ikke behøver at fokusere på andet end den daglige svømmetræning. Inkluderet i prisen er sågar træning i hotellets træningscenter, så man har mulighed for at passe sin øvrige motion.

Træningslejr med fodboldklubben – en oplagt mulighed

For en fodboldklub er en uges træningslejr en super chance for at få rystet holdene sammen og styrke sammenholdet i klubben. En fodbold træningslejr giver mulighed for, at de enkelte spillere kan forbedre deres teknik og kondition, samtidig med at holdet som helhed kan optimere strategier og taktikker for et bedre samspil.

Du kan læse mere om træningslejr for svømmere, tennisspillere, golf entusiaster og fodboldhold på yaksport.dk

Flere Nyheder