Klæd dig ordentligt på ved ophæng af udendørs LED skilte

01 September 2019
Anders Lundtang Hansen
Klæd dig ordentligt på ved ophæng af udendørs LED skilte

Står du foran at skulle hænge udendørs LED skilte op, så handler det en del om påklædningen.

Det gør det sådan set altid, specielt når det drejer sig om at befinde sig i Danmark, hvor man både skal tjekke vejrudsigten for nærmest hver time ud i fremtiden, hvis man skal befinde sig udenfor længere tid ad gangen og arbejde især – og så også lige holde øje med de gamle husråd om vejret og se, hvordan det ser ud til at arte sig i den nærmeste fremtid.

Specielt hvis du skal højt op for at hænge disse skilte op, så skal du have godt med tøj på, så du kan holde varmen, for desto højere op du kommer, desto koldere bliver det.

Behøver vi også nævne, at når du er højt oppe, også selv bare et par meter, så skal du være godt sikret, så du har en sikkerhedsline, hvis du – mod forventning – skulle falde ned.

En vakkelvorn stige er ikke bare nok til dette, og du skal heller ikke hænge ud af vinduerne for at hænge skiltene op, og helst skal I være flere om at gøre arbejdet, så det både bliver lettere, men så I også kan holde øje med hinanden.

Derfor skal I klæde jer varmt på, men det skal ikke være tøj, der hindrer jeres bevægelsesfrihed, og det må ikke flagre i vinden, så det kan få fat i nogle ting og hive dig eller andre (ting) ned.

Hvis muligt, så forsøg også at have et værktøjsbælte på med de vigtigste ting, du lige skal have ved hånden, når du sætter disse udendørs LED skilte op.

Du skal ikke have for meget med op, men du skal heller ikke have for lidt med.

Og hvis du tvivler angående, hvor meget du skal tage på, så er vores råd, at du skal tage lige lidt mere på at holde varmen med, da chancen for, at det bliver koldere i løbet af dagen end varmere, er højere.

Flere Nyheder