Lån til istandsættelse og kom hurtigere i gang med projektet

15 April 2021
Mathias Nielsen

Går du og pønser på at sætte et eller flere rum i lejligheden eller huset i stand? Eller trænger hele hytten til en omgang? Så har du nok at tage fat på, for det er krævende arbejde at sætte bolig i stand. Selv, hvis du får håndværkere til at lave det meste af arbejdet, så bliver du stadigvæk nødt til at organisere det og du skal måske undvære essentielle ting som køkken og bad, mens arbejdet står på. 

Det er tilmed også dyrt at renovere, og ofte kan det tage meget lang tid at spare op til sådanne projekter. Det er nemlig også godt at have sparet lidt ekstra op, inden man går i gang, til, hvis nu der kommer uforudsete omkostninger i forbindelse med istandsættelsen.

Vidste du, at du kan låne penge til boligistandsættelse?

De fleste af os synes at det er både kedeligt og frustrerende at spare op til noget. På grund af faste udgifter, der æder af vores indtjening, kan det være svært at lægge særlig mange penge til side hver måned, og det betyder, at det automatisk vil komme til at tage meget lang tid at få sparet de penge op, som man behøver.

Men vidste du, at du har et alternativ til selv at spare op? Du kan faktisk låne pengene til projektet af banken. På den måde kan du langt hurtigere komme i gang med istandsættelsen og få det hjem, som du går og drømmer om.

Det eneste du skal være opmærksom på er, om du har råd til at tage lånet. Så det er vigtigt, at du kigger aftalen godt igennem med banken og at du sørger for, at tjekke, hvor meget du skal betale hver måned. Foruden afdrag, skal du nemlig også betale renter og måske andre gebyrer. Det kan hurtigt blive dyrt.

Flere Nyheder