Man skal passe på med at vande ens have for meget

//Man skal passe på med at vande ens have for meget

Man skal passe på med at vande ens have for meget

Jorden er kendt for sine planter, dyreliv og sammenhæng med disse.

Det er imponerende, at denne samlede enhed kan regne ud, at alle separate andele skal kunne fungere sammen i harmoni – hvilket også gælder at være rovdyr – for at verden kan hænge sammen.

Men sådan er vi alle skabt, og vi skal leve i symbiose med denne knold, der farer rundt i verdensrummet.

Det er endnu et tegn på, at vi mennesker skal huske ikke at omfordele for meget på ressourcerne eller overudnytte dem, som vi desværre har gjort i lidt for mange år.

Og det kan endda ske helt nede i et små, i et parcelhuskvarter, hos dig som almindeligt menneske, der vil lave noget så mondænt som at vande haven.

Det skal man ikke bare gøre i overflod så at sige.

Der skal ikke for meget vand til

Når man søger efter liv på andre planeter, så ser man efter, om man kan finde vand på dem, da det er tegn på liv.

Men det er slet ikke ensbetydende med, at du skal vande haven, som skulle du tømme vandledningen for vand, for det er faktisk muligt at drukne planter og blomster.

Derfor findes der jo forskrivelser til, hvordan de trives bedst, og der er da nogle planter, der lever bedst oversvømmet hele livet, mens andre skal have minimalt med vand. Det handler atter om, at de har tilpasser sig deres naturlige omgivelser – som vi så nogle gange tager dem ud af.

Man kan også komme til at lave en oversvømmelse i ens have, og så kan alt det vand også blive noget vandspild, selvom man måske fylder havebassiner op, pjasker sig selv til og egentlig bare vil køles ned en varm sommerdag.

Det er noget vandspild, hvor man burde fordele vandet bedre, og selvom haven måske er tørret ud, så genopliver den ikke igen på kort tid som i en tegnefilm, fordi du skamvander den.

By | 2020-12-27T16:09:54+00:00 December 27th, 2020|Havevanding|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment