Oplev det ægte Rhodos ved en rejse dertil

02 June 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Man kan læse nok så meget om Rhodos, og man kan se dokumentarer og TV-udsendelser om stedet, men det kan bare aldrig slå at være der selv.

Der er selvfølgelig optagelser og beskrivelser af stedet, som man måske ikke kan støve op på stedet, men man kan tage den slags med på mobile enheder og i bøger, så man kan sammenligne den slags, når man kommer dertil.

Der er jo meget opleve dette sted, og et af Verdens syv underværker var da også at finde her, så alene af den grund er det værd at tage hertil, hvis man vil opleve at være nogle af de steder, hvor de syv underværker var, hvoraf der nu kun et ét tilbage. Det kunne da være sjovt at sige, at man havde været alle steder.

rejser Rhodos

Rhodos byder på en hel masse – rejs dertil!

I nyere tid er Rhodos da også blevet et populært sted at rejse til, når man vil på daseferie, fordi man kan opleve godt vejr, skøn natur og relativt billige priser, og der er da mange områder, der også lever af turister, så de vil være virkelig glade for, at man kigger forbi.

Men man gør det lidt forkert, hvis man bare opholder sig på hotellet i Rhodos og højst bevæger sig ned ad gaden til en restaurant for at spise.

Man skal tage ud i naturen, hen til ruiner og historiske seværdigheder, så man kan opleve historiens vingesus. Det er også godt for ens børn at opleve, og det kan være, de får en interesse for den slags, for det handler om at komme tæt på det i levende live og ikke opleve det på afstand.

Man ved aldrig, om rejser til Rhodos er noget, man kommer til at opleve mange gange i ens liv, så man må hellere få det fulde ud af det, mens man er der.

Flere Nyheder