Professionel gulvafslibning i Hillerød – billigt og effektiv

12 April 2019
Astrid Pedersen
Professionel gulvafslibning i Hillerød - billigt og effektiv

Uanset om du bor i hus eller lejlighed, bør du passe godt på boligens trægulv, hvis den altså er i besiddelse af et sådant. Et intakt trægulv, som dækker hele boligens areal (med undtagelse af diverse vådrum og evt. køkkenet) er et stort aktiv for din bolig. Faktisk kan det have en ikke uvæsentlig betydning for din indtjening ved et salg, om din bolig er udstyret med et trægulv, som for det første er sundt og solidt i træværket, for det andet bærer præg af at være blevet vedligeholdt, passet og plejet efter alle kunstens regler.

Mit trægulv er træt og trist i overfladen – hvad gør jeg?

Du behøver dog ikke at fortvivle, hvis du ikke har været så god til at passe på dit trægulv. Et trægulv vil uvægerligt blive slidt i løbet af årene. Hvis dit trægulv er behandlet med en ikke forseglende gulvbehandling som for eksempel sæbe eller olie, vil slitagen opstå hurtigere, end hvis det er beskyttet af et forseglende lag lak eller maling. Og især i sæbebehandlede trægulve vil slitagen tydeligt kunne ses.

Grålige og matte slidspor samt overfladiske skrammer og ridser vil stå i skærende kontrast til de smukke, hvidligt lysende gulvbrædder. Og det udtørrede træværk vil suge spildte væsker til sig, hvilket vil danne grimme og skæmmende pletter og skjolder i den før så ensartede overflade. Samtidig vil solens stråler gøre deres til, at det hvide pigment i gulvet falmer til en uskøn gullig nuance, der hvor lysindfaldet er mest kraftigt.

Du behøver under ingen omstændigheder at ty til så drastiske metoder som udskiftning af dit trægulv blot på grund af lidt overfladisk slitage. En grundig gulvafslibning kan klare ærterne på få timer – og en ny sæbebehandling vil få dit trægulv til atter at fremstå smukt og forførende. Få et tilbud på en billig gulvafslibning på gkservice.dk

Flere Nyheder