Sådan kan du rengøre dit badeværelse

11 November 2021
Steffen Petersen

advertorial

Rengøring ude på badeværelset skal helst ikke tilsidesættes, da der kan komme mange bakterier og snavs derude. Det er et af de rum, hvor der kommer en del mennesker forbi, der alle bærer rundt på forskellige typer af bakterier. Selvom det er familiemedlemmer, så vil der være bakterier, som de har hentet ind fra diverse andre steder, såsom arbejdspladsen, institutionen eller skolen. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at gøre rent ude på badeværelset, så du får et sundt og rent miljø at opholde dig i.

Læs med her og få nogle tips til, hvordan du holder dit badeværelse pænt og rent.

 

image

 

Tør toiletsædet og kanten af

Toiletsædet og dens kant er et af de mest beskidte steder på badeværelset, især hvis du har små børn. Derfor er det så vigtigt at tørret disse områder af med jævne mellemrum med en desinficerende spray eller klud for at fjerne alle bakterier. Disse bakterier vil blive spredt rundt, hvis nogen gør rent med en beskidt klud eller ikke gør rent nok. Det er vigtigt at tørre toiletsædet og kanten af efter hver brug, da det er her, de fleste mennesker går hen, når de skal på toilettet.

 

Rengør toppen af døren

De fleste mennesker er opmærksomme på at rengøre det, der kan ses indefra , men du bør også rengøre ydersiden af døren. Denne del bliver snavset af f.eks. hår og støv, som kan spredes rundt, hvis den ikke rengøres regelmæssigt. Tør dørens overside af med en desinficerende spray eller klud med noget sæbe for at forhindre, at disse bakterier kommer på din hånd, når du åbner og lukker døren.

 

Rengør dit badekar

Du skal også huske at rengøre dit badekar, så alle bakterier kan komme af efter sidste bad, du har taget. Selvom de fleste vil mene, at det vil være nok at skylle badekarret efter, når man har brugt det. Men i badekarret vil der sidde en masse rester af hår, sæbe og andet snavs, der kan blive besværligt at få af.

Flere Nyheder