To gaveidéer til manden

21 October 2021
Steffen Petersen

advertorial

Det kan være svært at finde den perfekte gave til manden, der har alt. Vi kender det alt for godt. Det er det samme svar hvert år og du skal derfor være kreativ hvert år – og en ting er sikkert, det bliver ikke nemmere. Vi vil derfor hjælpe dig og forhåbentlig kunne inspirere dig til, hvad du kan købe til manden i år, så det ikke (igen) bare bliver sokker og underbukser. Dermed ikke sagt, at det er dårlige gaver, for det er det bestemt ikke, men vi vil forsøge at give dig nogle nye og sjove idéer. Så hvad giver du manden, der har alt? 

 

 

1. Jagtudstyr og tilbehør  

Hvis du har en mand, der elsker at gå på jagt, så er det næsten en sikker vinder at give ham en gave, der omhandler dette. For det første viser du ham, at du støtter ham i hans hobby og for det andet viser du, at du har lyttet, når han har sagt, at hans jagtstøvler er ved at være slidte. Når vi foreslår jagtudstyr, så behøver du derfor ikke nødvendigvis at købe ham et nyt jagtgevær. Det kan også være nogle nye støvler eller en ny jakke. Mulighederne er mange og du kan finde inspiration til den perfekte jagt-gave på: https://xtragrej.dk/shop/178-jagtudstyr/ 

 

2. Ølsmagning 

Det kan altså være svært at finde en gave til manden, der har alt og derfor har vi den helt rigtige løsning, nemlig at give en oplevelse. Man kan aldrig få for mange gode oplevelser med dem man holder af og du kan f.eks. give ham en ølsmagning for to personer. Det er næsten en sikker vinder hos enhver mand, og hvis din mand foretrækker vin eller andet frem for øl, så laver du i stedet et oplevelseskort til dette. Det er kun fantasien, der sætter grænser og du kan derfor være kreativ med denne gave. 

Flere Nyheder