Vælg den bedste VVS-installatør Fyn

07 December 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Skal dit køkken sættes flot i stand, eller skal du have opdateret de faste VVS installationer i husets badeværelse? Så kommer du ikke uden om at skulle tilkalde en autoriseret VVS-installatør.

Med mindre din renovering udelukkende inkluderer opsætning af fliser og klinker eller måske udskiftning af en vandhane skal der fagfolk med den rette autorisation på banen. Det er nemlig ifølge gældende dansk lovgivning påbudt at overlade arbejde på de faste VVS installationer til autoriseret fagpersonel.

Faktisk er det strengt forbudt for dig som lægmand selv at pille ved disse installationer. Du kan nemlig risikere at komme meget galt af sted, og sætte andre menneskers liv og helbred på spil.

image

Hvis du for eksempel samler en gas ledning forkert kan der opstå læk hvilket kan medføre såvel kulilte forgiftning som eksplosioner.Får du ved en fejl skabt tilbageløb i boligens vandrør kan der opstå sammenblanding af spildevand og drikkevand – og så er det ikke svært at forestille sig konsekvenser.

En læk på et vandrør kan forårsage grimme vandskader på din og andres ejendom. Og det er slet ikke sikkert at forsikringen vil dække udgifterne forbundet med udbedring af disse skader når VVS arbejdet ikke er udført af en autoriseret VVS installatør.

Hvilken VVS-installatør på Fyn skal jeg vælge?

Når du skal bruge en VVS mand i forbindelse med enten etablering af nye VVS installationer eller akutte opgaver er det en god idé at vælge et VVS firma med døgnservice som har sin beliggenhed tæt på din bopæl.

Er du bosiddende i eller omkring Odense kan du med fordel vælge det lokale VVS firma Dansk VVS & Klima A/S. Dansk VVS & Klima A/S har mange års erfaring med at udføre VVS arbejde i private boliger og kan med sikkerhed hjælpe dig med de VVS opgaver som relaterer sig til istandsættelsen.

Læs mere på danskvvsogklima.dk

Flere Nyheder